tisdag 31 juli 2012

Oj,oj..fasen vad tiden springer iväg!!!


                                                                       Basse-bus


SiS-e-nissan

                                                              Hopp ur bild 1................


Hopp ur bild 2......


Huligan bus ;)


Världsrekord i bus-o-stök!


Slappstund på köksstolen


---om man bara fick vara i fred från syster yster!


Smile!! ;)


Gos nallen Basse!


LiLo vill så gärna vara med- men alldeles för feg


Smygposering


Lektunneln är fortfarande urkul....


...de tycker även mamma Bella!


Visst e jag bara sötast i världen!!


Ja...hej igen ,det var ju en stund sedan de bloggades...men tiden har liksom inte riktigt innfunnit sig--mamma har varit här och hälsat på, Bella blev jättedålig i 40,4 graders feber och kräkningar och fick tillbringa 3 dygn på Växjö djursjukhus. Nu mår hon alldeles utmärkt efter 12 dagars antibiotikakur....men de hittade inte något som helst fel på henne, allt var bra-inen livmoderinflammation,ingen cancer(?), inte fiv/felv...absolut ingenting förrutom skyhöga värden på vita blodkroppar och bakterier??? Hon ska tillbaka om 2 veckor för att ta nya blodprover för att kolla att allt e som de ska. Men nu är hon som sagt sitt gamla vanliga jag igen...tack o lov!!
Sen har väl jag varit ganska seg,trött och en massa värk, så nu har jag fått börja med mina smärtplåster igen....som jag inte tyckte gjorde någon större verkan...inte förrens jag tog bort dem. Snacka om att hela kroppen var i fullständigt uppror/krig gånger 5 ungefär!
De senaste dagarna har moder natur vart emot mig, då jag varenda gång kännt för att sätta mig ner och blogga måste de ju nödvändigtvis börja åska och i och med vi har IP telefoni och inte vill att allt trådlöst , alla decodrar och modem ska gå om intet(för de gör de...de har vi dyrt fått prova på) så är de bara att dra ut all skit så fort man hör de minsta muller :(    Teknikens under ni vet :(

Ja,ja för att komma till bebbarna så lever de jäkel och huliganiserar som bäst nu- i synnerhet SiS!! Basse är en underbart ljuvlig kelen liten nallebjörn som nu efter 2 veckors näst in till matvägrande(eftersom Bella vägrar ge di) Har han nu upptäckt MAT!!! Mat i mängd och parti sätter han i sig den lille krabaten! Min kära sambo har oxå vait sååå duktig och snäll och lärt bebbarna -att om någon drar ut skärbrädan, så innebär detta att massa godsaker genast kan trilla ner......vart på att de sitter och tjuter högt så fort det vankas nått på skärbrädan. Höjdar mellanmålet är nu Wasa frukost knäckebröd med räkost ...oj,oj vad de smaskas och morras ;) Men denna matlust gör sig enormt påmind på vågen oxå.....jag trodde jag skulle svimma i lördags kväll då vi har veckovägningarna. Från att ha gått upp ytterst lite de 2 senaste veckorna så har nu Basse ökat med 239g!!! Och väger nu 1312g SiS ligger lite efter men hade även hon ökat med hela 165g och väger nu 1213g!! Små monsterkissar med andra ord.....och ja de springer efter en så fort de ska ha mat.......4 ggr om dagen serveras det blötfoder, de har fri tillgång till torrfoder och sen alla mellanmål inräknat emellan alla målen ;) För tillfället är de dyrast i drigt i hela hushållet...men de får de sååå gärna vara mina små underbara små ulltussar! Faser över att de bara är 2 veckor kvar tills Basse åker till sitt nya hem...jag vet att han kommer bli behandlad som en kung där och får de hur bra som helst men föga hjälper det.....det kommer bli väldigt tomt utan den lille godingen och Inger med familj kan räkna med många samtal och besök från en riktig hönsmamma ;)

Måste bara berätta lite om Basses eskapeder...mat är ju höjdpunkterna i hans liv just nu och han har under den senaste veckan provat allt som kommit i hans väg........blåbärssoppa, vaniljkräm,köttbullar,mjukost,knäckebröd,leverpastej, hundmat,gräs,godis,ostbågar och cola light...det sist nämda kämpade han med i 2 dagar ...det bubblar ju och sticker i näsan så!! Men man MÅSTE prova ju, de kan ju visa sig vara hur gått som helst ;)
Basse´s nya bus är oxå att jaga LiLo genom hela huset..upp i soffan-in i vardagsrummet-upp i sängen-ut i hallen osv.......han har skitkul!!! Dock tycker INTE LiLo de är lika kul...hon skriker som en stucken gris genom hela huset...förmodligen livrädd för att Bella ska ge sig in i jakten oxå ;)
Ja...de är ju inte utan att jag gett vårt hem smeknamnet; Fåntrattarnas Paradis....för alla är vi fåntrattar lite till mans...vissa mer än andra dock ;)

Fortsatt trevlig regnig sommar på er alla underbara människor där ute!! ;)

1 kommentar:

  1. Äntligen uppdatering av de små bollarna. Visst har vi ju talat i telefon, men ändå lika kul när du skriver o visar upp dem. Tiden har vi dock inte samma uppfattning om. Jag för vår del tycker det sniiiiiglar fram till vi får hem Bassen. Kram alla ni

    Inga

    SvaraRadera