onsdag 23 januari 2013

Sissenissan stora damen....








STORA ögon....


Visst e ja bara för söt....



...och pappa upp i dagen!! ;)









Så här liten och söt var hon då de begav sig!



SiS eller Avensis har nu hunnit bli stora damen och fyllt hela 8 månader och har nu passerat 3 kg sträcket...rättare sagt ligger hon på 3109 g och en ökning på 235 g sista månaden ;))
Hon börjar nu oxå visa löptendenser som att sitta och vråla ensam i köket eller utanför pappa Bullens dörr( som då gärna sjunger med givetvis).
Hon är helt underbar och mattes lilla kel och knägris...men se främmat gillar hon inte!! Har inte en aning om varför...märkte det redan på hennes första utställning...de kanske blev för mycket för tidigt ??
De fina korten har bästaste Lotta hjälpt mig med eftersom hon är bra mycket duktigare på det där och har bättre grejor ;)
Nu var väl inga av kissarna på topphumör att bli fottade precis...i synnerghet inte SiS...eftersom jag klantigt nog dammsög strax innan de skulle fottas...INTE SMART!!!
Men jag blev kalasnöjd!!

Nu väntar jag idogt på att lilla fröken ska gå i löp så hon kan sättas på p-piller och Bullen får en kompis igen ;) ...för hans bundsförvant Lilleman(den stora svarta långhåriga kissen) har ju fått flytta till stora staden Växjö och hem till min mor, där han trivs och blir bortskämd till max!!

Planerna för lilla SiS var ju att åka på utställning i slutet av mars för att då kunna ta sitt första CAC(kanske??)...men se nu väntas det ju kissungar i början av mars(Bella).........och ja även kanske i slutet av mars!!! (LiLo???) Så att åka hemifrån är absolut uteslutet! Så planerna blir att iaf ställa ut både SiS,Nimbus & Luzy i sommar, då är ju alla 3 tillräckligt gamla för att ta sina cert(CAC)


Så nu väntar vi med spänning och håller tummarna för de blivande små bebbarna och deras mammor.



Hoppas ni alla har de bra i stugorna trots köld och snö!!  Kramen ;)



1 kommentar:

  1. Så fin hon är!!! Å fina bilder! Ja, det där med planer ..... det är de 4-benta pälsbollarna som styr ... Men de är goa att krama i kylan - ja huuuu va kallt det är! / Kram!!!

    SvaraRadera