torsdag 6 juni 2013

Flytt,bus och månadsdagar ;)


Elli,Cozzy & Tinne





Tinne & Vicky


Cozzy & Sigge





Magni´z BelAir // Elli

















Magni´z Cosworth // Cozzy





Äkta charmknutte







Då har alltså killarna ur B-kullen( Gibbs,Bamsen & Tiger) flyttat till sina nya hussar och mattar....enligt avlagda rapporter går det alldeles utmärkt och kissarna trivs med sina nya hem,människor och kompisar. Gud va skönt att veta att det funkar så bra!!!!! Det är ju uppfödningens baksida att man tyvärr inte kan behålla alla  ;(
Men Elli får ju stanna kvar!!! Hon och Luzy har ju blivit riktiga budisar de senaste dagarna & Luzy verkar tycka det är sååååå kul med alla upptåg de hittar på ;) Det enda Luzy måste lära sig är att vara lite mer försiktig...jag menar hon är ju som en heffaklump med sina 3,8 kg jämfört med Ellis ynka 1369 g!! Men Elli å andra sidan är som en oljad blixt så Luzy har lite svårt att haka på!

Luzy flyttade ju för ett tag sedan till en äldre dam i Nyköping och vi trodde verkligen vi prickat rätt hem...men se de tyckte INTE Luzy, som matvägrade i en vecka och i princip vägrade visa sig???
Så efter en vecka på annan ort fick hon komma tillbaka hem och är nu överlycklig och äter som en--två hästar...minst!! Så hon har visat alltför väl vad hon tycker och nu får hon stanna livet ut....vilket jag måste erkänna känns fruktansvärt bra!!

Även C-kullen växer så det knakar och har fått ta lite mer mark och vågar sig på mer bus nu när de stora tuffa killarna flyttat. Myspys hela nätterna långa då ALLA ska ligga hos/på matte och kela och spinna  ;).......ni förstår nog att man har svårt att komma upp på morrnarna ;)
Sigge & Tinne som är bästa bundisar är de som är lugnast och verkligen gillar kel!! Till min stora lycka så får dessa två herrar också komma till samma hem i Linköping!! Underbart!!!
Cozzy är den som är kvar och som vill ha en alldeles egen matte/husse att busa och leka med, han är också väldigt kelen....bara han har fått busa av sig rejält först  ;)

Kvar hemma blir Vicky som jag tror på enormt mycket, dock är hon lite blyg i nuläget och tittar gärna på när andra leker(precis som sin mor), men hon har ändå skinn på näsan  om man säger så.
Möjligtvis kanske jag kan tänka mig att sätta ut henne på halvfoder till rätt hem och person, men det måste vara till avels och utställningsintresserad!!!!!!

Småttingarna börjar nu bli stora de med och här kommer vecka 10 vikter........
Tinne  1025g (+ 306 g på 2 veckor)
Cozzy  1149 g (+ 364 g på 2 senaste veckorna)
Vicky  977g (+ 415 g på de 2 senaste veckorna!!!)
Sigge  1089 g (+ 313 g på de 2 senaste veckorna)

....behöver jag säga att det går åt foder här??? Nu har jag även köpt hem Royal Canin British shorthair Kitten och blandar med RC Babycat...........de bara älskar det!!! Vicky är väl den som i princip inte alls äter annat än torrfoder...och ja Whiskas köttstavar är ju en klar favvo för dem alla!!!

Solig och härlig Nationaldag till er alla!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar