måndag 11 mars 2013

Bildbomb på kattungarna!!





Söta små bebbarna!!!


En mycket stolt mamma Bella!





Magni´z Bugatti  / hane svart





Nallebjörnen


Störst i kullen är jag  ;)


Brossorna  sussar gott ;)





Magni´z Biarritz  /hane svarttabby spotted


...snygg mönstring.. ev långhår





Gospojkarna!








Magni´z BelAir  /hona blåpadda





Långhår?








Magni´z Bonneville  / hona-rödspotted





Långhår??



Mattes underbara bebbar har nu blivit 5 dygn och växer så in i norden!!!

Magni´z Bugatti ; svart hane...en riktig gobit kommer han att bli då han redan nu(!!) rullar runt och vill bli kelad på magen! Han precis som sina syskon blir knäpptysta när man tar upp och kelar med dem ;)
Svartens vikt ligger nu på 223 g !!!!!

Magni´z Biarritz  ; Svart tabby spotted hane.......En lurvig gosig liten nallebjörn till som oxå gillar att kela och äta!!! Han vikt ligger nu på 205 g! Kanske,kanske ett långhår!

Magni´z BelAir; Blåpadda hona....faktiskt den enda jag hela tiden varit hundra på är en tjej, alla andra har pendlat och i skrivande stund kan jag inte säga att jag är hundra på en-två av dem än!
Lill paddan har temprament för två och ger inte upp kampen om maten utan en tvättäkta fight!
Lill gumman väger nu 184 g och är ett ev långhår!

Magni´z Bonneville  ; Röd spotted tabby hona??  Ytterligare en fighter, oftast denna och lill paddan som drabbar samman om käket och slåss som tvättäkta blondiner...dvs viftar med tassarna i vädret och hoppas man träffar  ;))  Lilla röd som smeknamnet blivit har en vikt på 206 g och kan tänkas bli långhår!

Alla bebbarna mår som prinzar/prinzessor och mamma Bella fixar detta galant denna gång! Hon tillåter även de andra att komma in och titta , men när de e dax för att sova vill hon bara ha SiS inne i rummet...ja och matte förståss(herregud va jag e proffs på att skämma bort mina kissar...eller???)
LiLo får faktiskt övernatta i rummet oxå, bara hon inte gör det i mattes säng för se då blir hon lugnt men bestämt bort vallad av Bella....LiLo får snällt sova nån annanstans!

Ja...de är för härliga allihop....och om 2 veckor knappt blir de förhoppningsvis fler bebbar då LiLo nu är i dygn 53!!!! Riktigt spännande ska de bli!!

Natti,natti & sweet dreamzzzzzzzzzzzzzzz...!

1 kommentar:

  1. så söta men favvon är fortfarande Bugatti. Sedan skall det bli så spännande att se Lilos bebbar . Grattis till fina katter

    SvaraRadera