söndag 19 maj 2013

B-Kullen växer så det knakar!!!.......å lite till!!


Magni´z Bugatti "Bamsen"--Tingad


Svart skönhet med underbart temprament!!!
Största kelgrisen av de allihopa!





Trött Bamsen!





Schysswt profil!!!


Kom i gen då!!!


Läcker färg & tecning  ;)


Magni´z Biarritz  "Tiger"
Till salu.


Trött efter allt bus & stå hej  ;)


Skönheten Ella!!








Magni´z BelAir  "Ella"
Till salu.








Charmknutten Gibbs





Har alltid nått rackartyg på G!!


Löjligt söt!!





Magni´z Bonneville  "Gibbs"- Tingad





Utslagen!


Vilopaus  ;)


Hur söt får man lov att va??

Ja...de ljuvliga liven är nu helt självgående och lever rullan med allt och alla!!!
Favoritstället för tillfället är köksfönstren.......de är stora-långa fönster, med andra ord perfekt skådeplats för så väl kissar som vovvar!!! Där kan man hänga i mattes fransgardin som Tarzan, smyga på kompisarna,göra attackutfall på morsan och SOVA!!!! Det ser urkul ut när alla 4 ligger på rad....undrar vad grannarna tänker? Jag vet att vissa tydligen tror jag har en jättesnygg vit kattstaty---Naschi med andra ord-som i sin tur älskar sovrumsfönstret  ;)
Respekten för vovvarna är nu som bortblåst......och har bytts ut mot någon form av nyfiken/"låtsasmodig"- herre-på-täppan attacker  ;)  Vansinnigt kul!!! Dock tycker hundarna numer att de är väldigt tryggt och skönt i trädgården i stället!

Utvecklingen går i raketfart och det gäller att leka,busa och sysselsätta de små huliganerna, så det kan va lugnt och alla blir så där skönt trötta när jag vill ha lugn och ro ;)
Småttingarna i C-kullen har börjat hitta ut i resten av huset, men tar det något mer försiktigt än sina halvsyskon......tack o lov!!!!

De är nu 10,5 vecka och jag inser nu att snart så flyttar de....HJÄLP!!!!!
De har varit hos veterinären 1 gång i förra veckan för att få sina första vaccinationer...alla tog det med ro utom Bamsen som pep lite vid sticket & Duracell kaninen Tiger som skulle busa både dit och hem! Men ingen reagerade på att de satt i bur...skönt!
Pappa var ju i och försig med som "stöd", han skulle nämnligen få sitt kemiska kastrerings chip insatt. Dock glömde man att påpeka att hans fertilbeteende kunde maximeras något under max 4 veckor!! Jo tack vi har märkt dety nu....vrålapan har han fått som smeknamn. Nimbus tycker han är lite rolig nu då de nästan pratar lika mycket och att Bullen låter Nimbus göra nästan vad han vill med stackars Bullen. Ja,ja det lugnar sig nog var det lider.

Vikterna på gullegrisarna då....Kommer här :

Bamsen : 1261 g   (+ 313 2 sista veckorna)
Tiger:      1278 g  (+302g sista 2 veckorna)
Ella :       957 g  (+204 g sista 2 veckorna)
Gibbs     1257 g  (+271g sista 2 veckorna)

Trodde helt klart Gibbs skulle väga mest då han känns tyngst och ser absolut störrst ut, men skenet kan tydligen bedra en.

Ella har jag funderingar på att låta stanna här hemma, men visst dyker "rätt" person upp så kanske.Blir ju lite mycke kanske då jag bestämt att Vicky från C-kullen definitivt ska stanna...liten röd skönhet till ;))


Tack o hej!!!

1 kommentar:

  1. Dom har växt på sig bra. Och jag säger bara MUMS när det gäller Ella

    SvaraRadera