tisdag 7 maj 2013

Luzy-Lou opererad :-(

Saker & ting blir inte alltid som man hoppats på.........tyvärr!!!
Underbara Luzy som kom till oss för ca 6 månader sedan från Lone i Danmark tog oss med storm och blev väldigt omtyckt av alla- människor som katter!
Tyvärr fick hon kraftiga flytningar i fredags em, dock mådde hon för övrigt bra...ingen feber eller andra sympyom. Det blev en resa ner till Växjö Djursjukhus akut då allt häromkring givetvis stängt!!
Mina misstankar besannades dessvärre & rötgen visade livmodrrinflammation.
Hon blev inlagd för operation så fort de hann och jag hann inte mer än innanför dörren hemma så ringde de och sa att op hade gått bra!!  Skönt!!!
Så på lördag em kunde jag hämta hem en sur Luzy med kolsvart blick!! Vilket ställe att dessutom behöva fira sin 9 månaders dag på dessutom!! Sköterskan berättade att hon jade suttit och tjurat i ett hörn i buren och vägrat äta. Väl hemma vart de pusskalas mellan Luzy & Naschi och en rejäl mål mat som Luzy glad & nöjd gluffsade i sig!! Matvrak som hon är  ;-)
Snittet ser jättefint ut och läker som det ska och hon får antibiotika och smärtstillande några dagar till.
Så något snuvad på konfekten känner man sig allt...hon är ju så enormt vacker och hade blivit en underbar mor.......men men ödet ville tyvärt anorlunda denna gång  :'(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar